ABOUT US

OUR ROAD TO PERFECTION

WAAROM GECKO?

 In de wereld van autoverzorging heeft Gecko Car Care zijn sporen verdiend als een opvallend merk dat zijn oorsprong vindt in jarenlange ervaring en expertise binnen de autobranche. De oprichters, met tientallen jaren achter zich, hebben Gecko Car Care gecreëerd als antwoord op de vraag naar hoogwaardige poetsproducten met een heldere uitstraling en dat alles tegen een betaalbare prijs.

Gecko onderscheidt zich doordat het niet slechts één of twee uitstekende producten heeft, maar een volledig assortiment dat tot in perfectie is vervaardigd. De focus lag op het scheiden van het goede van het minder goede, met speciale aandacht voor de wensen en klachten van de eindgebruikers. Hieruit zijn unieke producten ontstaan, waaronder de Liquid Clay, Jeans transfer remover en de speciaal samengestelde Ceramic wax.

Een van de grootste uitdagingen in de autopoetsindustrie is de complexiteit van producten en hun toepassingen. Gecko heeft deze barrière doorbroken door te zorgen voor begrijpelijke etikettering met goed leesbare teksten, foto’s die voor zich spreken en QR-codes op alle producten. Deze codes leiden rechtstreeks naar instructievideo’s en handleidingen in meerdere talen, waardoor de consument gemakkelijk de juiste informatie kan vinden over alle poetsproducten.

Wat Gecko Car Care nog verder onderscheidt, gaat niet alleen over producten, maar ook over de totale ervaring. Van opvallende flessen tot een verfijnde uitstraling heeft het merk een frisse wind gebracht in de autoverzorgingswereld. Het assortiment omvat niet alleen reinigers, compounds en waxen, maar ook een uitgebreide selectie microvezeldoeken, washandschoenen en andere accessoires voor zowel consumenten als professionals.

Exclusiviteit is de kern van het Gecko Car Care-merk. De poetsproducten zijn uitsluitend verkrijgbaar via professionele automaterialenzaken, waar deskundig advies en hoogwaardige producten de norm zijn. Of je nu een autoliefhebber bent die streeft naar perfectie of een professional op zoek naar betrouwbare producten, met Gecko Car Care maak je een keuze voor autoverzorging met klasse.

SHOPS

   Shoot…

   Maumo International BV
   P.O. Box 441
   2990 AK Barendrecht
   The Netherlands

   DISTRIBUTION:
   Stahlie Impex BV
   Koolhovenstraat 10
   3125 BT Schiedam
   The Netherlands

   GECKO CAR CARE